Introduktion

Vem är Marina Pileklint

Tillsammans blir vi starkare

Hallå allihopa och välkomna till mitt första blogginlägg!

Marina Pileklint heter jag och är 24 vårar, jag är en optimist ända ut i fingertopparna och älskar att utmana mig själv för att bli bättre och starkare människa än var jag var igår!

I nästan hela mitt liv har jag älskat träning och försökt leva ett hälsosamt liv. Ingen är perfekt och alla gör misstag på vägen. Det viktiga är att lära sig av sina misstag och därmed växa som människa.

På min blogg kommer jag att dela med mig om min resa och där jag är idag. Jag hoppas att mina följare ska få inspiration och motivation. Detta är ett nytt kapitel i mitt liv och jag ser framemot att får dela det med er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *