Tankar och idéer

Discofredag!

Vänstra bilden är tagen för 4 år sedan! Högra bilden är från idag!

Härliga Fredag! 

Äntligen snart helg!  

Vilken vecka det har varit för mig! Väldigt många känslor som kommer och går nu när jag äntligen börjat dela med mig om min resa till er. Men det är så roligt att få kunna växa ännu mer som människa och det är precis det man gör när man går utanför sin comfortzone!

På bilden längs till vänster ovanför ser ni en tjej som är jätteglad men som på insidan mådde riktigt dåligt. Jag var på väg ut ur min bulimi just då. Många tankar som var väldigt omtumlande, att gå upp all vikt och lite till för att min kropp skulle må bra var inte de lättaste. Alla dessa hemska tankar man hade, att aldrig känna sig tillräcklig och vacker. Fruktansvärt att man kan känna så om sig själv. Det värsta var nog att människorna runt omkring mig tog avstånd för de visste nog inte riktigt vad sjukdomen innebar. Bulimi är inget man själv väljer,  det kommer oftast smygande i tonåren men man kan också få de när man är äldre. Jag började redan få tankar om min kropp och mat när jag var 12 år. I samma period blev min mamma sjuk och det fanns inte direkt någon jag kunde prata med. Att vara så ung och få dessa tankar blir tyvärr mer och mer vanligt. Men skillnaden på då och nu är att man vågar prata om det. Vilket jag tycker är helt fantastiskt. Det finns inget att skämmas över. Vi går alla igenom olika saker i olika perioder i livet och det är helt naturligt. En liten tankeställare är att man ska vara försiktig med vad man säger till människor, eller hur man säger det för alla tar vi det olika. 

På dagens träningspass stod det Rygg och Biceps! 

Jag älskar att träna överkropp! Många tjejer är rädda för att träna mycket överkropp för de tror att man blir maskulin av det. Så är det absolut inte! Hur snyggt är det inte med vältränad överkropp ? 

Precis som med killar som bara tränar överkropp och glömmer benen! Vi skulle verkligen behövt lära oss av varandra för att bli ännu bättre, eller ni kanske tycker jag är helt ute och cyklar ? 

Fortsätt att göra det ni älskar och var inte rädda för att lyfta tungt på gymmet! 

Gå gärna in på min INSTAGRAM marinapileklint och följ för att ta del av fler upplevelser!

YOU´VE ONLY GOT TRHEE CHOICES IN LIFE ,GIVE UP, GIVE IN, OR GIVE IT ALL YOU´VE GOT

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *