SOFFAN ELLER AKTIV VILA

VILODAGAR

TJENA PÅ ER!

Ny vecka, nya möjligheter eller vad säger ni ? 

Har ni en dålig dag så försök göra det bästa av situationen. Ni tänker säkert “lätt för dig att säga” och det är faktiskt sant. Det enda jag kan göra är att sprida lite kärlek & glädje till er som har en dålig dag, även till er som har en bra dag!!!!

Du är vacker som du är, både insida och utsida! Glöm aldrig det! Tro på er själva och kör hårt så ska ni se att ni kommer ett steg närmre dit ni vill!

Jag själv har nyligen haft tre kämpiga veckor där jag haft besvär av ischias. Det jobbigaste för mig är att inte kunna jobba och träna som jag brukar göra. Jag försöker göra det jag kan fast det gör ont i den mån det går, sen måste man lyssna på  kroppen! Men jag försöker se detta som en sporre istället för att tycka synd om mig själv. Jag tänker positivt och gör det bästa jag kan av dagarna, vissa dagar mer och vissa mindre! Men viktigaste av allt är att röra på sig fast det är kämpigt, ta mindre promenader men oftare. Kroppen kommer tacka dig!

Idag har jag vilodag från all träning! 

Men innebär det att man måste ligga i soffan hela dagen? ” Det är ju vilodag” 

Mitt tips är att inte göra det!

Ut på promenader, cykla eller göra teknik övningar. Allt som gör din återhämtning bättre. 

Finns det något bättre än friskluft? Tror faktiskt inte det. Det kanske är dåligt väder, men väder efter kläder! Sluta komma med undanflykter och försök göra din vardag till en mer energirik dag. Du bor kanske i hus och har en hel trädgård att pyssla med? 

Låt fantasin flöda och gör att varje dag räknas! Varför ska man bara se framemot helgen när man kan se framemot varje dag! Gör alla dagar till dina bästa dagar! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *