DET DÄR LILLA EXTRA

INVESTERA I SIG SJÄLV

Jag och min älskade hund Vixy

 

Hej på er!!

Ha en riktigt bra torsdag och njut av varje dag som det vore din sista! Lev och njut och gör alltid ditt bästa!

Brukar ni investera i er själva? eller går ni upp varje morgon och gör det ni brukar ? 

Känner ni ibland att tiden inte räcker till? 

Jag vill idag bara säga hur viktigt det är för ens välmående att göra det där lilla extra. Vill du ta en promenad, fika, massage, shoppa eller ut i skogen, så gör det! Gör det du mår bra av. Tiden finns, allt handlar om hur man prioriterar. Vill du hellre sitta i soffan och titta serie så absolut gör det. Men säg inte att du inte har tid. Det finns ett stort dilemma idag, nämligen att fler och fler lider av psykisk ohälsa. Det måste ju vara ett rop på hjälp. Något är ju riktigt galet i denna värld. 

Jag tycker det är super viktigt att ta sig tid till saker oavsett om man är ung eller har familj. Alla behöver sin egna tid för att må bättre. Det är precis så vi funkar som människor! 

Vi ska jobba, spara pengar, hämta barnen och har en massa måsten varje dag. Gör det ni älskar och njut av varje dag som går. Unna er det där lilla extra som får er att må bättre. Skit i alla andras åsikter och bara kör! Lita på din egna magkänsla och rätt människor kommer att finnas där! 

Ha en fortsatt bra dag och glöm inte bort er själva!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *