JULMYS

FÖRSTA ADVENT

Godmorgon på er!!

Första advent idag! Åh julen närmar sig verkligen med stormsteg. Jag hoppas ni haft en helt fantastisk helg och verkligen njutit av tillvaron. 

Idag stod det vilodag på schemat. Jag älskar ju naturen så för mig blir det en självklarhet att man ska ut. Frisk luft och sina fyrbenta vänner med sig, det är de jag kallar livet. Alla skapar sina egna liv, vilket håll man vill gå på och vilka val man väljer. Jag valde detta livet, för det gör mig LYCKLIG. Det är inte ofta jag gör saker som får mig må dåligt, det finns ingen anledning till de. Jag älskar rutiner, det gör mina dagar lite lättare. Jag kan ibland känna att många tror att “man har inget liv” för att man väljer sin egna väg. Jag är snart 25 år och jag älskar mitt liv som det är idag. Jag skulle aldrig välja bort det. Jag satsar hårt på min träning och mitt välmående. Det kan vara för min tidigare sjukdom bulimi som jag ser saker på ett annat sätt än vad många andra gör.  

När jag tänker tillbaka på hur mitt tidigare jag var, så tror jag tyvärr att många känner igen sig. Man går upp, gör det man ska och sen sätter man sig och tittar tv, blir trött/slö resten av dagen. 

FÅNGA DAGEN

Det är något alla borde göra! Vill du bli bättre än du var igår så kommer du behöva göra uppoffringar. Dessa uppoffringar kommer bli rutiner som du kommer lära dig älska. 

Nu ska jag baka lite julgodis, självklart kommer recept upp imorgon!

NJUT AV LIVET! DET PÅGÅR NU!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *