FRESTELSER

TÅRTA OCH KAKOR

Marängtårta

 

Halllåååå på er alla solstrålar!!

Har ni gjort något roligt denna vecka? Det hoppas jag iallafall att ni har!!

Jag har haft en riktigt bra start på veckan! Tränat en hel del, många promenader och mycket glädje.

Igår fyllde min svärmor år! Hon bakar nästan bara när julen närmar sig. Det händer ju en och annan gång annars med men inte lika mycket. Jag hade bestämt mig att inte äta något igår…haha det gick sådär. Min svärmor kan vara rätt övertalande. Det jag tänkte på då var ” rätt mängd” jag behöver ju inte frossa bara för man måste. Jag tycker ju det är riktigt gott såklart men jag känner inte behovet av det. Jag behöver heller inte oroa mig att något ska hända med min kropp eftersom jag tränar så pass hårt. Så egentligen så var det bara en positiv effekt på mig idag när jag tränade. Lite extra energi. Det är detta som nu kommer till det kluriga.

Kan alla göra och tänka såhär? 

Det är tyvärr inte så enkelt. Ska man gå ner i vikt så kan man inte tänka så.. För då har allt slit varit i onödan. Våra kroppar tackar inte oss för allt socker & fett vi får i oss av det goda. Men jag tror definitivt att man kan om man vet om att man tränat plus gjort sin vardagsmotion, i rätt mängd då. Man kan inte gå och träna och sen tro att man kan unna sig en massa godsaker. Oftast gör man inte av sig med så mycket energi under ett styrkepass som många tror. Vill ni unna er saker så lägg extra tid och fokus i köket. Låt fantasin flöda. Det finns mängder av bättre alternativ än det många äter idag.

NJUT AV DET SMÅ SAKERNA I LIVET!!! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *