FREDAGSFYS

ÅRETS FÖRSTA JULBORD

CHEST/TRICEPS FRIDAY

Hej på er allesammans!!!

Hur har er vecka varit? Har ni njutit av tillvaron? 

Jag har haft en riktigt bra vecka och idag gjorde jag den ännu bättre!

Jag har varit och fixat julgran, så lycklig att jag faktiskt tog beslutet av skaffa en. Nu tänker ni säkert ” det är bara en julgran” men det betyder så mycket mer för mig. Julen har alltid varit betydelsefull för mig men jag har aldrig själv haft julgran för jag tycker bara att det har varit massa jobb med det. Men nu så ska det bli julmys här hemma också. 

Idag ska jag på årets första julfest med jobbet. Jag kan väl redan nu avslöja att jag inte är så förtjust i maten. Jag tycker inte om sill, jansson, revben haha. Däremot älskar jag hemma gjorda köttbullar, prinskorvar. Så det går ju alltid hem. 

Ska ni göra något extra roligt i helgen? Om ni inte ska det så bestäm er att göra något ni inte brukar! Jag kan lova er att det kommer uppskattas!

Tidigt gympass idag, jag körde bröst och triceps. Jag brukar alltid försöka göra så jag får träningsvärk efter gympasset för då vet jag att jag tog ut mig. Jag älskar känslan när man är helt slut i musklerna efteråt. När jag kör bröst/triceps så kör jag alltid 4 bröst övningar och 2-3 triceps övningar. Det funkar bäst för mig och jag får dem resultat jag önskar. Brukar alltid chocka kroppen varje vecka med att byta mönster. Ena veckan kör jag åttor, andra 12-15 och tredje veckan kör jag tungt upp till 5 reps. Har ni inte testat så gör det! Ni kommer inte ångra er!

Ha en riktigt fin fredag kväll!!

ÄVEN OM LYCKAN GLÖMMER DIG, GLÖM ALDRIG LYCKAN!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *