DAGENS BENPASS

GYMSESSION

Hej alla fina läsare!

Hoppas ni haft en fin vecka och njuter lite extra av helgen nu innan all jul stress!!

Idag har träning varit stor fokus då jag ska jobba extra imorgon! Körde ett grymt intervall pass på morgonen följt av ett tungt benpass på eftermiddagen. Jag tycker det är så häftigt att all tid man lägger ner på gymmet ger utdelning. Man blir starkare. Jag älskar den känslan. Jag blir även starkare psykisk. Imorgon ska mina ben få vila. Det blir lite tajt med vilan ibland för mina ben då jag lagt upp tränings passen annorlunda för just den muskelgruppen. Jag har alltid fokuserat minst på den muskelgruppen. Har alltid hatat träningsvärk i benen. Men nu jäklar vill jag alltid ha träningsvärk haha…

Ni kan se lite av mitt benpass på min INSTAGRAM. 

Ikväll blir det att göra kycklingwok med curry och vitkåls ris. Kommer bli en grym succé! Sen får man inte glömma mitt älskade naturgodis! Jag älskar helgerna och jag älskar julen så mycket såhär årstid! 

Ha en helt awesome helg nu allihopa!

BE YOURSELF,EVERYONE ELSE IS ALREADY TAKEN.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *