HAR DU SOCKERSUG?

MINA MÅL OM DAGEN

 

Heeeej alla fantastiska följare!

Hoppas ni haft en riktig bra start på veckan!!

Tänkte idag dela med mig om mina tips och trix angående mat. Jag äter regelbundet varje dag, ca 5-6 mellanmål om dagen! Jag äter regelbundet för jag mår bra av det. Jag får heller inga dippar under dagen. När jag var yngre så åt jag aldrig regelbundet och då var mitt sockersug enormt. Jag åt godis i princip varje dag. Våra kroppar behöver bra näring och hur man än försöker att vara utan socker så går det inte. Det finns socker i nästan allt vi äter. Jag väljer att äta det jag tycker är gott och må bra av. Saknar ni resultat på gymmet så är min rekommendation att kontrollera er mat. Man lär sig så länge man lever. Men idag är det så mycket fokus på mat så det är sorgligt. Jag har inga problem med att “äta” bra mat för jag älskar det. Varför äta mackor med nutella och vara pigg en timme? Den logiken har jag aldrig förstått. 

Den absolut sämsta dieten jag hört talas om är 5:2 dieten… Vem mår bra av att äta 600kcal under 2 dagar/veckan? För att sedan äta mer på helgen? Det är helt vansinne att utsätta sin kropp för det. Ämnesomsättningen måste verkligen rubbas. Dessutom att gå runt som en zombie dessa två dagar är ju inget roligt. Ni som har svårt för detta, rekommenderar jag att få hjälp av ett proffs. 

Ha en helt fantastisk fin onsdag mina vänner! Njut av livet, det pågår nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *